Organisaties en bedrijven

Presentatietrainingen

Kernachtig en ontspannen

Pitchen, motiveren, verkopen, kennis delen – we presenteren wat af op de werkvloer. De focus ligt daarbij vaak op de inhoud en overvolle powerpointslides; de spreker en de kern van de boodschap verdwijnen naar de achtergrond. Dat is jammer. Daarom helpt Stagecall directieleden, managers en medewerkers om kernachtig en ontspannen te presenteren. Daarbij is de persoonlijkheid en de natuurlijke spreekstijl van de spreker het uitgangspunt. Uiteraard komen ook belangrijke factoren zoals houding, stemgebruik, ademhaling, opbouw van een presentatie en het gebruik van presentatiemiddelen aan bod.

Teamtrainingen

Teamleden die elkaar waarderen

Voor zowel bestaande als nieuwe teams kan het goed zijn om af en toe eens stil te staan bij de wijze waarop er wordt samengewerkt en gecommuniceerd. Stagecall biedt teamtrainingen aan waarbij de focus ligt op gedrag, kwaliteiten en de communicatie van het team. Door hieraan te werken, wordt er een sterker team gevormd en leert men elkaar meer te waarderen. Uiteindelijk komt dat ten gunste van de productiviteit en de ontwikkeling van de organisatie.

Trainingen op maat

Specifiek en doeltreffend

Stagecall geeft trainingen altijd op maat. Dus: heb je een specifieke vraag of voorkeur? Wil je bijvoorbeeld een training die het geven en ontvangen van feedback, presenteren, kernkwaliteiten en DISC combineert? Dat kan! Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Contact

Voor meer informatie en aanmelding klik hier