Schitterend Spreken

Stagecall

Authentiek
en effectief

Stagecall coacht professionals en particulieren door middel van (bedrijfs)trainingen, individuele presentatiecoaching en workshops om zichzelf en hun boodschap  op een ontspannen, authentieke en effectieve manier te presenteren. Bij de coaching staat de persoonlijkheid en de natuurlijke spreekstijl van de spreker centraal. Stagecall gelooft dat ieder mens zichtbaar mag zijn en alles al in zich heeft om schitterend te kunnen spreken.

Stagecall is in januari 2012 opgericht door Gabriëlle Dik. Zij is Professioneel Presentatiecoach en volgde haar trainersopleiding aan het Centrum voor Professionele Communicatie en de School voor Presentatiecoaching. Daarnaast is zij gecertificeerd trainer DISC en Kernkwaliteiten. Gabriëlle creëert tijdens haar trainingen een veilig klimaat. Zo stimuleert ze deelnemers op natuurlijke wijze grensverleggende stappen te nemen.

Wil je Gabriëlle inhuren als spreekster? Dat is ook mogelijk! Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar g.dik@stagecall.nl

Contact

Voor meer informatie en aanmelding klik hier