Geen categorie

MASTERCLASS ‘NATUURLIJK ZICHTBAAR’

By 15 januari 2018 No Comments

masterclassdef

Op vrijdagochtend 16 februari geven Eline Hoogenboom (adviseur ondernemers en oprichter Huis van Belle) en ik een Masterclass met de titel ‘Natuurlijk zichtbaar’ voor vrouwelijke ondernemers of ambitieuze werknemers.

Wat gaan we doen?

Je bent enthousiast over je onderneming en dat wil je graag aan anderen vertellen zodat je meer klanten krijgt.. Maar hoe? Presenteren is niet je sterkste kant en hoe je social media optimaal inzet, weet je ook niet precies. Hoe maak je jezelf en je bedrijf dan toch zichtbaar en onderscheidend bekend op een manier die bij jou past? In de masterclass ‘Natuurlijk zichtbaar’ leer je hoe je je vanuit zelfvertrouwen echt kunt verbinden met mensen en hoe je effectief gebruik kan maken van jouw kwaliteiten en van social media.

Deze masterclass is geschikt voor jou als je:

  • Meer wilt leren over (jezelf) presenteren
  • Moeite hebt de goede eigenschappen van jezelf en je bedrijf te benoemen
  • Wilt weten hoe je jezelf goed presenteert op social media
  • Hoe je social media zo goed mogelijk inzet voor jouw bekendheid en bedrijf.

Tijdens de Masterclass geven wij je nieuwe inzichten en handvatten om jezelf op een natuurlijke manier zichtbaar te maken. Overal.

Informatie en aanmelding

Wil je erbij zijn? Superleuk! Er is beperkt plek dus meld je snel aan! De Masterclass vindt plaats op vrijdagochtend 16 februari van 9.30 tot 12.30 en kost €47, 50 exclusief btw en inclusief koffie en taart. Opgeven doe je door dit contactformulier in te vullen.

We hebben er zin in!