Italiëreizen

20 t/m 24 april 2024

Retraîtes voor vrouwen die op ontspannen wijze hun identiteit, geloof én dromen een boost willen geven!

Heb je wel eens gehoord van Le Marche? Dit prachtige gebied ten oosten van Toscane wordt gekenmerkt door kleurrijke heuvels die als een soort patchwork door het landschap rollen. Middeleeuwse stadjes, olijfbomen, zonnebloemen, witte stranden en hartelijke mensen zorgen ervoor dat je in één klap verliefd wordt op deze nog relatief onbekende regio. In het midden van al die schoonheid ligt Villa Fonti. Een karakteristiek Italiaans huis dat gelegen is aan een groot park met een prachtig zwembad.

Ga jij met ons mee?

Van zaterdag 20 t/m woensdag 24 april 2024, organiseert Stagecall in samenwerking met You Are Brilliant een retraite rondom het thema Je bent het al! Tijdens deze vijf dagen word je bemoedigd en uitgedaagd om te ontdekken wat jouw identiteit is, hoe God over jou denkt, wat jij over jezelf gelooft, waar jij ten diepste van droomt en hoe je daar vorm aan kan geven.

Heb je zin in een heerlijke verwenreis samen met andere vrouwen in een ontspannen omgeving en wil je tegelijkertijd toegerust en versterkt worden in je geloof? Check dan eerst het programma, de informatie over de reisleiders, de praktische informatie en de aanmeldingsprocedure op deze pagina en meld je aan via onze contactpagina! Datums voor andere Italiëreizen in 2024 vind je ook op onze contactpagina!

Reisleiders

Wie gaan er met je mee?

Gabriëlle Dik
Auteur van ‘Je bent het al!’, trainer, coach, spreekster en eigenaar van Stagecall.

‘Jarenlang heb ik geworsteld met angst. Ik was altijd op zoek naar Gods goedkeuring. Totdat ik ontdekte dat Zijn liefde voor mij onvoorwaardelijk en constant is en dat ik daar niets voor hoef te doen of te worden. Mijn verlangen is om anderen te helpen om ook voluit te leven vanuit die vrijheid en genade!’

Gabriëlle is getrouwd en heeft 1 zoon. Ze is gek op Italië en alles wat daar mee te maken heeft, houdt van zingen, heeft een hekel aan koken en kan niet tegen klantonvriendelijk gedrag in winkels. In het dagelijkse leven traint ze zowel professionals als particulieren op het gebied van communicatie en presentatie. Daarnaast spreekt ze over onderwerpen als genade, vrijheid en identiteit. Wil je meer weten over Gabriëlle?
Check dan www.gabrielledik.nl

Christy Dokter
Psycholoog, trainer, coach en eigenaar van You Are Brilliant.

‘Ik bemerkte bij mezelf dat mijn identiteit afhankelijk was van de meningen van anderen. Daardoor liep ik vast. Maar ik ontdekte dat je pas echt van het leven kunt genieten als je weet wie je bent en de regie durft te pakken. Tegenwoordig help ik andere vrouwen om te groeien in een gezonde identiteit en te leven vanuit hun hart.’ 

Christy is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze houdt van lekker eten; is dol op zure matten, maar houdt niet van asperges en heeft een hekel aan wachten. In het dagelijkse leven begeleidt ze vrouwen om te leven vanuit hun ware identiteit. Dit doet ze door middel van identiteitstrainingen en 1 op 1 coaching. Wil je meer weten over Christy? Check dan www.youarebrilliant.nl

Programma Italiëreis

Thema: JE BENT HET AL!

Zaterdag
Thema: Ontspannen groeien in Gods liefde en genade

08.25 uur Aankomst Ancona (Je wordt opgehaald van het vliegveld)
09.45 uur Aankomst Villa Fonti en ontvangst met koffie/thee
(Installeren in kamers en vrije tijd)
11.30 uur Kennismaking en introductie
12.30 uur Lunch
13.30 uur: Vrije tijd
16.30 uur: Middagprogramma
18.30 uur
Diner Villa Fonti
20.00 uur Avondprogramma
22.00 uur Drankje/hapjes

Zondag
Thema: Wat geloof ik over mijzelf?

08.30 uur Ontbijt
09.15 uur Dagopening
09.30 uur Zelfmeditatie
10.15 uur Ochtendprogramma
11.00 uur Pauze
11.30 uur Vervolg programma
12.30 uur Lunch Villa Fonti
13.30 uur Vrije tijd met o.a. mogelijkheid voor gesprekken
15.30 uur Uitje naar stad of strand/boulevard
18.30 uur Diner op Villa Fonti
20.00 uur Avondprogramma
22.00 uur Drankje/hapjes

Maandag
Thema: Heersen en voluit leven!

08.30 uur Ontbijt
09.15 uur Dagopening
09.30 uur Zelfmeditatie
10.15 uur Ochtendprogramma
11.00 uur Pauze
11.30 uur Vervolg programma
12.30 uur Lunch Villa Fonti
13.30 uur Vrije tijd
16.00 uur Middagprogramma (uitje)
18.30 uur Eten bij een authentieke osteria/pizzeria in Mondavio
20.00 uur Vertrek naar Villa Fonti
20.30 uur Avondprogramma
22.00 uur Drankje/hapjes

Dinsdag
Thema: Wat verlangt mijn hart?

08.30 uur Ontbijt
09.15 uur Dagopening
09.30 uur Zelfmeditatie
10.15 uur Ochtendprogramma
11.00 uur Pauze
11.30 uur Vervolg programma
12.30 uur Lunch Villa Fonti
13.30 uur Vrije tijd en mogelijkheid voor gesprekken
15.30 uur Middagprogramma
18.30 uur Diner op Villa Fonti
20.30 uur  Avondprogramma
22.00 uur Drankje/hapjes

Woensdag
Thema: Je bent het al!

08.30 uur Ontbijt
09.15 uur Dagopening
09.30 uur Zelfmeditatie
10.00 uur Ochtendprogramma
11.00 uur Pauze
11.30 uur Vervolg programma
12.30 uur Lunch Villa Fonti
13.30 uur Vrije tijd en mogelijkheid voor gesprekken
15.30 uur Middagprogramma
18.00 uur Vertrek naar vliegveld Ancona
20.40 uur  Terugvlucht Ancona-Weeze
22.55 uur Aankomst Weeze

NB: Programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Praktische informatie

Investering Italiëreis

 • 2-persoonskamer (2 losse bedden): 1195 Euro per persoon
 • 1-persoonskamer: 1295 Euro per persoon

NB: Het is mogelijk om in (meer dan twee) termijnen te betalen als je je meer dan twee maanden van te voren aanmeldt voor deze reis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stagecall.

Wat kun je verwachten voor deze prijs:

 • Verblijf in een prachtige kamer
 • Bed- en badlinnen
 • Gebruik zwembad (bij mooi weer)
 • 4x ontbijt
 • 5x lunch
 • 3x een diner
 • ‘maaltijdpakketje’ mee naar het vliegveld op woensdag
 • Koffie/thee en lekkers tijdens de pauze’s
 • Vervoer van en naar het vliegveld
 • Een 1 op 1 gesprek met Christy en/of Gabriëlle
 • 4x een excursie of uitje (inclusief vervoer)
 • Een inspirerend programma
 • hapjes en drankjes na het avondprogramma
 • Schrijf- en trainingsmateriaal
 • Leuke attenties tijdens de week

Deze prijs is exclusief:

 • De kosten van je retourvlucht Weeze-Ancona.
  Ryanair verzorgt goedkope vluchten vanaf Düsseldorf Weeze naar Ancona. Deze tickets moet je zelf boeken. Let op: je kan pas een reis boeken als je een definitieve bevestiging hebt ontvangen dat de reis doorgaat! Ook als je op een andere manier naar Italië reist, moet je dit zelf boeken en regelen. Wij zorgen dat je wordt opgehaald van Ancona Airport (als de vlucht uit Weeze aankomt) en dat je weer wordt teruggebracht. Düsseldorf Weeze is een klein vliegveld (vlakbij Nijmegen) waar je niet kan verdwalen. We spreken van te voren af om elkaar al te ontmoeten bij het meetingpoint op het vliegveld. Ook zal er een maand van te voren een groepsapp worden aangemaakt zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over eventueel carpoolen naar en van het vliegveld Weeze.
 • 1x uit eten in een pizzeria (rond de 15 Euro pp in totaal)
 • Het boek ‘Je bent het al!’ van Gabriëlle Dik-Agteres

Grootte van de groep

Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers mee (afhankelijk van de beschikbaarheid van kamers).

Locatie

Je verblijft in Villa Fonti, in Orciano di Pesaro. De villa ligt ongeveer 40 minuten van het vliegveld Ancona Falconara, in het binnenland van le Marche. De Nederlandse eigenaresse Ada Vader is een fantastische host én kokkin! Wil je alvast een indruk krijgen van het huis, de kamers en de omgeving? Check dan https://www.villafonti.com

Accommodatie

Wij hebben 1-persoons en 2-persoonskamers. Je kunt samen met iemand een 2-persoonskamer boeken of je kunt er voor kiezen dat wij iemand bij jou in de kamer plaatsen. Mochten er geen andere deelnemers zijn die een kamer willen delen, dan zullen we dit aan je laten weten en wordt in principe de prijs van een 1-persoonskamer doorberekend.

Afhankelijk van het gemaakte aantal reserveringen voor 1- of 2-persoonskamers, kan het voorkomen dat je bij aanmelding op de wachtlijst wordt geplaatst. We zullen het uiteraard aangeven als dit het geval is.

Annuleringsvoorwaarden

Zodra je het officiële aanmeldingsformulier hebt ingevuld (dit ontvang je via de mail) en een kennismakingsgesprek hebt gehad via Zoom, krijg je bericht van ons en ben je definitief aangemeld voor de reis. Daarna krijg je een factuur toegestuurd met daarop een eerste aanbetaling en de annuleringsvoorwaarden. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Stagecall.

Meld je aan via onze contactpagina!

Naast alle ontspanning en gezelligheid, trekken we vijf dagen intensief met elkaar op en praten we veel over diepgaande thema’s als identiteit en geloven. Het is daarom van belang dat alle vrouwen die mee gaan naar Italië, in eerste instantie het verlangen hebben om hun geloof in God te verdiepen, te groeien in Zijn liefde en te gaan leven vanuit hun door God gegeven identiteit. Omdat het een kleine groep is (maximaal 10 vrouwen), vinden we het belangrijk dat er een veilige en goede sfeer is tijdens de retraîte en dat iedereen ditzelfde doel heeft. Dat willen we proberen te bewerkstelligen door een kennismakingsgesprek te hebben met elke deelneemster die we nog niet kennen. Het zou namelijk zo maar kunnen zijn dat jouw verwachtingen anders zijn dan wat wij je kunnen bieden, of dat de retraîte niet aansluit bij jouw geloofsovertuiging of bij wat je (nu) nodig hebt. Hiermee willen we teleurstelling aan beide kanten voorkomen. Dus… zodra we een mail van je ontvangen dat je graag mee wilt, ontvang je eerst een aanmeldingsformulier en wordt er vervolgens een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek via Zoom met Gabriëlle en Christy. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Contact

Voor meer informatie en aanmelding klik hier