Dagvoorzitters

Maak kennis met onze dagvoorzitters!

Zoekt u een host die uw evenement op professionele wijze naar een hoger niveau kan tillen? Wilt u graag weten wie het beste bij uw bijeenkomst past? Of wilt u meer informatie over prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op met Stagecall. U kunt mailen naar g.dik@stagecall.nl of bellen naar 06-20239182. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Jeannette Coppoolse

Jeannette heeft veel podiumervaring. Al jaren zingt ze bij verschillende formaties en daarnaast acteert ze ook in theaterproducties. In het dagelijkse leven schrijft ze voor diverse media en daarnaast presenteert ze regelmatig tijdens zowel (internationale) business-events als non-profit bijeenkomsten. Jeannette is positief, verbindend en is een sterke communicator met een vleugje zelfspot. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het afnemen van interviews waarbij ze op een ontspannen en prikkelende manier de juiste vragen stelt. Zonder enige twijfel is uw programma in goede én ervaren handen als u Jeannette de regie geeft.

Rebecca Bos

Rebecca is veelzijdig, spontaan en weet met haar warme persoonlijkheid een veilige en open sfeer te creëren tijdens uw evenement. Ze is betrokken en oprecht nieuwsgierig naar het verhaal van de ander en zal tijdens interviews de ander volledig tot zijn/haar recht laten komen door de juiste vragen te stellen. Rebecca heeft haar opleiding gevolgd bij de Hoge Hotelschool en heeft jarenlang bij o.a. de Evangelische Omroep en andere interkerkelijke organisaties gewerkt waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan als host maar ook als spreekster tijdens conferenties, vrouwendagen en jongerenfestivals. Uw programma krijgt gegarandeerd een professioneel en tegelijkertijd vrolijk tintje als u Rebecca de presentatie toevertrouwt.

Tanja Cats

Tanja is creatief, betrokken en origineel. Dat ziet u ook aan haar stijlvolle kleding en dat hoor je aan haar manier van presenteren. Ze spreekt op een aangename en weloverwogen manier waardoor je graag naar haar wil blijven luisteren. Tanja heeft humor en het talent om op zo’n persoonlijke en warme manier te presenteren dat je het gevoel krijgt dat ze het alleen tegen jou heeft ook al zit je in een volle zaal. Ze is erg betrokken bij maatschappelijke projecten en met haar bedrijf Tanja’s Flow Support werkt ze o.a. als vrijwilligerscoördinator bij Stichting Present waarvoor ze ook voorlichtingsbijeenkomsten en presentaties verzorgt. Wil je net even wat extra originaliteit en stijl aan je programma toevoegen, dan bent u bij Tanja op het juiste adres.

Contact

Voor meer informatie en aanmelding klik hier